- Intézménylátogatási lehetőségek

Egyéni látogatás
Kiscsoportos látogatás (3-6 fő)
Nagycsoportos látogatás (7-15 fő)
Egyéni látogatás

Ha Ön egyénileg jelentkezik be Központunkba, akkor az Ön érdeklődési területének megfelelően fogja egy kollégánk fogadni egy előre egyeztetett időpontban. Intézményünk működéséről, pedagógiai programunkról a látogatást megelőzően elküldünk Önnek egy tájékoztató anyagot, amiről lehetősége lesz feltenni a kérdéseit, majd áttekintik a látogatási szabályokat. Ezt követően lehetősége lesz minimum 3 családdal való találkozás közvetlen megfigyelésére, majd a látottakról történő konzultációra.
A látogatás hossza minimum 5 óra
A látogatás díja 7.000 Ft/fő
A résztvevő igazolást kap, ami a hétévenkénti pedagógus-továbbképzés teljesítésébe öt órával beszámítható.

Bejelentkezés egyéni látogatásra (146.83 KB)

 

Kiscsoportos látogatás (3-6 fő)
A csoportot előre egyeztetett időpontban egyik kollégánk fogadja. Intézményünk működéséről, pedagógiai programunkról a látogatást megelőzően elküldünk Önöknek egy tájékoztató anyagot. A látogatás napján egy kollégánk a csoport érdeklődési területének mentén tájékoztatást ad az intézmény működéséről. Filmek segítségével mutatja be az itt folyó munkát, ezt követően megbeszélési lehetőséget biztosít. Felkészíti a csoport tagjait a megfigyelés szabályaira, majd minden látogató megtekinthet egy foglalkozást az érdeklődési területének megfelelően. A megfigyelést követően lehetőséget biztosítunk a látottakról történő konzultációra.
A látogatás hossza 5 óra
A látogatás díja személyenként 5.000 Ft
A résztvevők igazolást kapnak, ami a hétévenkénti pedagógus-továbbképzés teljesítésébe öt órával beszámítható.
Bejelentkezés kiscsoportos látogatásra (136.09 KB)
Nagycsoportos látogatás (7-15 fő)
A csoportot előre egyeztetett időpontban egyik kollégánk fogadja. A csoport tájékoztatást kap kollégánktól az intézmény működéséről, pedagógiai programjáról, filmek segítségével mutatja be az itt folyó munkát. Mindezeken túl lehetőség van arra is, hogy a korai életkorban megjelenő specifikumokra is részletesebben fókuszáljunk az Önök témaválasztása alapján, pl. csecsemők és koraszülöttek, autista gyermekek, étkezési nehézséggel, evészavarral küzdő gyermekek, halmozott sérüléssel élő gyermekek ellátása, mozgásfejlesztés a korai életkorban, a team munka szerepe, lehetősége a korai életkorban, Ezt követően kötetlen beszélgetés keretében lehetőség lesz a kérdések feltevésére.
A látogatás hossza 5 óra
A látogatás díja csoportonként 30.000 Ft
A résztvevők igazolást kapnak, ami a hétévenkénti pedagógus-továbbképzés teljesítésébe öt órával beszámítható.
Bejelentkezés nagycsoportos látogatásra (134.23 KB)