- Egyéb szolgáltatások

Szülőcsoportok
A gyermek közösségben történő elhelyezése
Érdekérvényesítés
Szabadidős lehetőségek
Egyéni pszichoterápia szülők részére
Nevelési tanácsadás
Szülőcsoportok
Központunk nyitott szülőcsoportok igény szerinti megszervezésére. Kérjük ötleteit jelezze a titkarsag@koraifejleszto.hu e-mail címen.  
A gyermek közösségben történő elhelyezése
Amennyiben a család igényli, segítünk a lakóhelyhez közel olyan gyermekközösséget találni, ahol a gyermek fejlesztése és szocializációja biztosított. Minden esetben az egyéni adottságok és a lehetőségek mérlegelése alapján javasolunk integrált vagy speciális intézményt. Információért keresse Radek Katalint a 363 02 70-es telefonszámon vagy az radek.katalin@koraifejleszto.hu e-mail címen. 
Érdekérvényesítés

Amennyiben a család megváltozott élethelyzete túl sok kérdést vet fel, segítünk az intézmények közti eligazodásban, az igénybe vehető támogatások keresésében. Információért kérjük, keresse Radek Katalin, szociális munkást héfőn és csütörtökön a 363 02 70-es telefonszámon, vagy a radek.katalin@koraifejleszto.hu e-mail címen.
A következőkben tudunk segítséget nyújtani:
- lakóhely szerinti Polgármesteri Hivatalokkal, Családsegítő Szolgálatokkal, Gyermekjóléti Szolgálatokkal való kapcsolatfelvétel a helyi támogató rendszer koordinálása érdekében
- személyre szóló támogatási formák meghatározása jogszabályok alapján
- méltányossági támogatások kérelmének tartalmi megfogalmazása
- a család igényei szerinti kapcsolattartás bölcsődékkel, óvodákkal a gyermek fejlesztésének kezdetekor

Szabadidős lehetőségek

Zuglói székhelyünk kertjében évek óta nyitva áll a játszótér. Örömmel tudatjuk, hogy 2009. szeptemberétől több cég (CIB Bank Zrt, Szerencsejáték Zrt, Főkert) támogatásával és több száz magánadományozó segítségével Bártfai utcai telephelyünkön is elkészült egy magas színvonalú játszótér.

Bár a játszóteret már birtokbavették a gyerekek, további eszközök beépítését tervezzük, így változatlanul várjuk adományaikat. Kattinson ide, hogy megtudja hogyan támogathat bennünket.

SZETETETTEL VÁRJUK A HINTÁZNI, CSÚSZDÁZNI VÁGYÓ GYEREKEKET, SZÜLŐKET ÉS TESTVÉREKET!

Egyéni pszichoterápia szülők részére
Központunkba járó gyermekek szülei számára igény esetén egyéni pszichoterápiás szolgáltatást is tudunk nyújtani pszichológus munkatársaink segítségével, ennek mikéntjét egyeztesse a gyermek gyógypedagógusával.
Nevelési tanácsadás
Központunkban gyógypedagógiai ellátást kapó családok számára szükség szerint nevelési tanácsadást is nyújtunk. Kérjük jelezze igényét gyógypedagógusánál!